ZimplicIT - IT-konsult i Täby

Ibland kan det enkla vara bättre. Den utrustning ni redan har med tillhörande program kan med enkelhet anpassas till att bli det stöd som verksamheten saknar. ZimplicIT utgår alltid från minimalt resursutnyttjande, många system är gratis och många befintliga system går att modifiera. Fungerar inte de billigaste lösningarna erbjuder ZimplicIT skräddarsydda lösningar för stationärt bruk, i nätverk eller på Internet. ZimplicIT är en IT-konsult i Täby.

Behöver ditt företag en site med lite eller mycket interaktivitet med kunderna? Kanske är bokning, intresseanmälan, sluten kundkrets med eget innehåll, presentation av aggregerad data från era andra systems API eller andra källor, webbutik, nyhetsbrev, fakturering och artikelregister, allt med enkel publicering och stor tillgänglighet något som lockar? Drupal, PHP och MySQL är bra verktyg för webben. Excel, eller OpenOffice kalkylblad Calc, är kraftfulla verktyg, som med VBA-programmering kan fungera som ett litet affärssystem. Dessutom finns det en uppsjö med gratisprogram att tillgå som kan passa både små och stora företag, bara man har tid att leta...

Kontakta gärna ZimplicIT för ett kostnadsförslag.

IT-konsult med inriktning mot webbutveckling av Content Management System (CMS) i PHP, MySQL och Drupal, men även Visual Basic och VBA.